Дали ќе успее да излезе? Шо велите?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Tenk-sneg.jpg?fit=196%2C110https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Tenk-sneg.jpg?resize=100%2C70AleksandarТехноТехноДали ќе успее да излезе? Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=KjlrQftfZtsСмеј се секој ден
loading...