Од камион до џиновски дрон само за неколку минути а потоа …

Потоа што сум дигал рука – работава …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Руско-оружје.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Руско-оружје.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаОд камион до џиновски дрон само за неколку минути а потоа ... Потоа што сум дигал рука - работава ... https://www.youtube.com/watch?v=Zuu1Rj97MMYСмеј се секој ден
loading...