За Сибир и сите други тешки терени немет гајле, само шиба! Тејк а лук!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Петрович-Возило.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Петрович-Возило.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвто,РусијаЗа Сибир и сите други тешки терени немет гајле, само шиба! Тејк а лук! https://www.youtube.com/watch?v=fi3iSr2dVlwСмеј се секој ден
loading...