Немет проблем! Вака ќе си направите! Погледнете како типов вози на снег со вакви гуми!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/motor-zimski-gumi.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/motor-zimski-gumi.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоНемет проблем! Вака ќе си направите! Погледнете како типов вози на снег со вакви гуми! https://www.youtube.com/watch?v=v4Fh_BdoWEAСмеј се секој ден
loading...