Во лифтот еден младич несакајќи и истури кафе врз кошулата. Кога Салма остана сама со младичот што ја подгледнуваше ни срам ни перде се соблече. Потоа една работа, водеше кон друга и младичот на крајот остана сосема збунет!!!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Salma-hajek-lift-gradnik.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Salma-hajek-lift-gradnik.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВВо лифтот еден младич несакајќи и истури кафе врз кошулата. Кога Салма остана сама со младичот што ја подгледнуваше ни срам ни перде се соблече. Потоа една работа, водеше кон друга и младичот на крајот остана сосема збунет!!! https://www.youtube.com/watch?v=U-6tMLxPCoUСмеј се секој ден
loading...