Модерниот Робинсон Крусо во Акција со самоделскиот му Џип!

Како го направил ова? Не знаеме ама дека може да го вози и како подморница погледенете!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/офроуд-новзеланд.jpg?fit=640%2C480https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/офроуд-новзеланд.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоМодерниот Робинсон Крусо во Акција со самоделскиот му Џип! Како го направил ова? Не знаеме ама дека може да го вози и како подморница погледенете! https://www.youtube.com/watch?v=55uFXcE1L14Смеј се секој ден
loading...