svadba-vic

– Татo, зошто овие автомобили толку свират денес?
– Свадба, сине, свадба…
– Ама нели сирените на автомобилите се за да предупредуваат за опасност?
– Е да, де!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Svadba-Vic.jpg?fit=320%2C250https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Svadba-Vic.jpg?resize=100%2C70AleksandarВицовиХумор- Татo, зошто овие автомобили толку свират денес? – Свадба, сине, свадба… – Ама нели сирените на автомобилите се за да предупредуваат за опасност? – Е да, де!Смеј се секој ден
loading...