Svkerva

Звони свекрвата кај снаата:
— Како е мојот син?
— Ами, како е… пие ракија, по жени скита, мене пак ме тепа за ништо…
— Убав на мајка, само да не е болен..

Зготвено од Горан!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Svkerva.jpg?fit=500%2C357https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Svkerva.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицЗвони свекрвата кај снаата: -- Како е мојот син? -- Ами, како е... пие ракија, по жени скита, мене пак ме тепа за ништо... -- Убав на мајка, само да не е болен.. Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...