Се уште има хумани луѓе

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/1300.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/1300.jpg?resize=105%2C70ЧорбаРиалСе уште има хумани луѓе https://www.youtube.com/watch?v=E2RWG9BaflM  Смеј се секој ден
loading...