Не е лесно и секретарскава работа. Шо велите? Па кај нас на Балканов …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sekretarka-Sef.jpg?fit=800%2C445https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sekretarka-Sef.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалДевојка,РеалНе е лесно и секретарскава работа. Шо велите? Па кај нас на Балканов ... https://www.youtube.com/watch?v=o8F81Ebrps8Смеј се секој ден
loading...