Си сече нокти копукот и не покажа во вистинско светло шо сељаци сме по Скопјево! Како беше оној графитот – Скопје тешки опинци те газат – За да го прочитате написот на дејлимејл кликнете тука

Gradski-Opinok

Извор http://www.dailymail.co.uk/

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Gradski-Opinok.jpg?fit=634%2C359https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Gradski-Opinok.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалСи сече нокти копукот и не покажа во вистинско светло шо сељаци сме по Скопјево! Како беше оној графитот - Скопје тешки опинци те газат - За да го прочитате написот на дејлимејл кликнете тука Извор http://www.dailymail.co.uk/  Смеј се секој ден
loading...