Така зборат. Вие шо велите? Има вистина или …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Natalija.jpg?fit=259%2C194https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Natalija.jpg?resize=105%2C70AleksandarШБПутин,Русија,ШБТака зборат. Вие шо велите? Има вистина или ... https://www.youtube.com/watch?v=QyW14vkxTPkСмеј се секој ден
loading...