Прашањето е сега? И шо велите?

Lanskiot kostum

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lanskiot-kostum.jpg?fit=480%2C609https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lanskiot-kostum.jpg?resize=105%2C70ЧорбаХуморХуморПрашањето е сега? И шо велите?  Смеј се секој ден
loading...