Само во Јапонија може да организираат вакви работи!

Погледнете зошто е најсилен во …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dedo-takmicar.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dedo-takmicar.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВСамо во Јапонија може да организираат вакви работи! Погледнете зошто е најсилен во ... https://www.youtube.com/watch?v=AduGemdKtKMСмеј се секој ден
loading...