Еден е Путин секоја чест батка! Кој ја е*е бабата!

kralica-putin

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kralica-Putin.jpg?fit=348%2C395https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Kralica-Putin.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалПутинЕден е Путин секоја чест батка! Кој ја е*е бабата!  Смеј се секој ден
loading...