Некој талка, бара, лута а некој едноставно има стил! Човекот со стил Дејвид Боуви отиде во вечноста а пред тоа не почести со неговиот извонреден видео запис – Лазарус во кој …

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dejvid-Bouvi.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Dejvid-Bouvi.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаНекој талка, бара, лута а некој едноставно има стил! Човекот со стил Дејвид Боуви отиде во вечноста а пред тоа не почести со неговиот извонреден видео запис - Лазарус во кој ... https://www.youtube.com/watch?v=y-JqH1M4Ya8Смеј се секој ден
loading...