Некои луѓе се доволно храбри за да си ги живеат своите соништа. За повеќето од нас тоа е нова кола, комфорен стан или куќа, годишен одмор во Грција и што уште не. За овој благороден брачен пар најголема среќа е да се поблиску до Бога, односно до природата и затоа пред пет години се преселиле во селото Конско како млад брачен пар а сега се цело смејство со две дечиња. 10 –  минутно видео кое ќе ве натера да размислите за вашите приоритети во животот!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/SKopjani-Konsko.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/SKopjani-Konsko.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалНекои луѓе се доволно храбри за да си ги живеат своите соништа. За повеќето од нас тоа е нова кола, комфорен стан или куќа, годишен одмор во Грција и што уште не. За овој благороден брачен пар најголема среќа е да се поблиску до Бога, односно до природата и...Смеј се секој ден
loading...