Толку многу работи им подари на Американците и на човештвото, а за возврат бомбардирање на неговата татковина Србија! Шејм он ју Амеерика! Поточно шејм он ју Клинтонови и остала багра!

nikola-tesla

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Nikola-Tesla.jpg?fit=821%2C960https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Nikola-Tesla.jpg?resize=120%2C70AleksandarРиалРеалТолку многу работи им подари на Американците и на човештвото, а за возврат бомбардирање на неговата татковина Србија! Шејм он ју Амеерика! Поточно шејм он ју Клинтонови и остала багра!Смеј се секој ден
loading...