Човекот во мантилот бега во ноќта и …

– Што е тоа лопови, пак сакате да крадете!

– Мачки комшија, време на парење, зарем не ги слушаш секоја вечер?

Сценарио и Режија Ивица Димитриевиќ!

 

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/SLucajot-Kratok-FIlm.jpg?fit=600%2C338https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/SLucajot-Kratok-FIlm.jpg?resize=100%2C70AleksandarФилмФилмЧовекот во мантилот бега во ноќта и ... - Што е тоа лопови, пак сакате да крадете! - Мачки комшија, време на парење, зарем не ги слушаш секоја вечер? Сценарио и Режија Ивица Димитриевиќ! https://vimeo.com/153983651    Смеј се секој ден
loading...