Земјата се отвори и …

И наеднаш се појави огромна дупка со вода …

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/DUpka-voda.jpg?fit=620%2C349https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/DUpka-voda.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеалЗемјата се отвори и ... https://www.youtube.com/watch?v=ab8CSYEEv0c И наеднаш се појави огромна дупка со вода ...  Смеј се секој ден
loading...