Како сечат овие машини салата ги прават дрвава. Среќа кај нас шо нема вакви оти дрвце немаше да остане!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/secenje-drvo-tehnologija.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/secenje-drvo-tehnologija.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноКако сечат овие машини салата ги прават дрвава. Среќа кај нас шо нема вакви оти дрвце немаше да остане! https://www.youtube.com/watch?v=CpdZyJ0Y1jEСмеј се секој ден
loading...