Француска направија наскоро во масовно производство! Едно дрво доволно да прозиведува струја за едно домаќинство.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mufte-struja-drvo.jpg?fit=560%2C560https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mufte-struja-drvo.jpg?resize=100%2C70AleksandarТехноТехноФранцуска направија наскоро во масовно производство! Едно дрво доволно да прозиведува струја за едно домаќинство. https://www.youtube.com/watch?v=miBk2vZWTtYСмеј се секој ден
loading...