Комерцијалниот програм на Руската Авијација им овозможува на доволно храбрите со подлабок џеп да доживеат неверојатно искуство на висина од над 20000 метри. Безтежинска состојба управување на најбрзиот авион во светот и …

И шо велите како изгледа земјата од оваа височина?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mig21-Stratosfera.jpg?fit=1024%2C687https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Mig21-Stratosfera.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноАвиони,Русија,ТехноКомерцијалниот програм на Руската Авијација им овозможува на доволно храбрите со подлабок џеп да доживеат неверојатно искуство на висина од над 20000 метри. Безтежинска состојба управување на најбрзиот авион во светот и ... И шо велите како изгледа земјата од оваа височина? https://www.youtube.com/watch?v=mOlismuQblsСмеј се секој ден
loading...