happy

Влегува во кафана задоволен и среќен маж, и му вика на шанкерот:
-За сите по една пијачка, ми се роди син.
-Колку е тежок?
4 килограма!
-А долг?
-52 сантиметри!
-Женати како се чуствува?
-Таа уште не знае…..

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/happy.jpg?fit=500%2C336https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/happy.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицВлегува во кафана задоволен и среќен маж, и му вика на шанкерот: -За сите по една пијачка, ми се роди син. -Колку е тежок? 4 килограма! -А долг? -52 сантиметри! -Женати како се чуствува? -Таа уште не знае.....Смеј се секој ден
loading...