На сите Чорбаџии, Чорбаџики и другите им ја честитаме Новата 2017 со оваа прекрасна песна!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Aba-Nova-Godina.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Aba-Nova-Godina.jpg?resize=120%2C70AleksandarМузикаМузикаНа сите Чорбаџии, Чорбаџики и другите им ја честитаме Новата 2017 со оваа прекрасна песна! https://www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijMСмеј се секој ден
loading...