За само 7000 евра основна верзија на овој извонреден автомобил со 3-годишна гаранција! Вреди за парите! Шо велите? Наскоро и во Македонија! Уи ар лукинг форвард ту си …

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lada-XRay.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lada-XRay.jpg?resize=120%2C70AleksandarАвтоАвто,РусијаЗа само 7000 евра основна верзија на овој извонреден автомобил со 3-годишна гаранција! Вреди за парите! Шо велите? Наскоро и во Македонија! Уи ар лукинг форвард ту си ...   https://www.youtube.com/watch?v=odR3ne93JrcСмеј се секој ден
loading...