Да не напишевме дека е Хрватска песна слушајќи ја сигурно ќе помислевте дека е Руска или Украинска. Се согласувате. Извонредна песна! Уживајте!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Hrvatska-folk-pesna.jpg?fit=259%2C194https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Hrvatska-folk-pesna.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаДа не напишевме дека е Хрватска песна слушајќи ја сигурно ќе помислевте дека е Руска или Украинска. Се согласувате. Извонредна песна! Уживајте! https://www.youtube.com/watch?v=eXtuetN4UC8Смеј се секој ден
loading...