Старците и Чоколадата (Виц)

Двајца старци разговараат:
-Ех Иване, Иване. Се сеќаваш ли на чоколадите од минатото, ќе каснеш еден ред и ебеш цела ноќ. Сега јадам по цело чоколадо и ништо не се случува.
-Абе ги расипаа чоколадите, не се тоа што беа….

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Starci-vic.jpg?fit=520%2C388https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Starci-vic.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицСтарците и Чоколадата (Виц) Двајца старци разговараат: -Ех Иване, Иване. Се сеќаваш ли на чоколадите од минатото, ќе каснеш еден ред и ебеш цела ноќ. Сега јадам по цело чоколадо и ништо не се случува. -Абе ги расипаа чоколадите, не се тоа што беа....Смеј се секој ден
loading...