zatvor

Во странски затвор:
– Јас затајував данок.
– Јас убив човек.
– Јас опљачкав банка.
Во Мк.затвор:
– Јас украдов ќебапи.
– Јас продавав коприви
– Јас правев ајвар.

Зготвено од Горан!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zatvor.jpg?fit=500%2C342https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Zatvor.jpg?resize=100%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицВо странски затвор: - Јас затајував данок. - Јас убив човек. - Јас опљачкав банка. Во Мк.затвор: - Јас украдов ќебапи. - Јас продавав коприви - Јас правев ајвар. Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...