Јас само си седев а тој …

Стрипце 1

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Стрипце-1.jpg?fit=316%2C400https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Стрипце-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморЈас само си седев а тој ...  Смеј се секој ден
loading...