Абе шо да ти кажам така …

Колега

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Колега.jpg?fit=430%2C354https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Колега.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморСтрипАбе шо да ти кажам така ...  Смеј се секој ден
loading...