Шо му требаше порано да си иди од работа?

 

Prihajam

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Prihajam-e1464734324883.jpg?fit=362%2C500https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Prihajam-e1464734324883.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморСтрипШо му требаше порано да си иди од работа?  Смеј се секој ден
loading...