Шо да одбере? А вие шо би одбрале?

Pustinik-Strip

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pustinik-Strip.jpg?fit=324%2C395https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pustinik-Strip.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморСтрипШо да одбере? А вие шо би одбрале?  Смеј се секој ден
loading...