Само да не ме види оној мојон инаку глаата ќе мијја отечи!
21век

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/21век.jpg?fit=479%2C419https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/21век.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморСтрипСамо да не ме види оној мојон инаку глаата ќе мијја отечи!Смеј се секој ден
loading...