И тогаш тој го зема цвеќето и …

Швалерско цвеќе

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Швалерско-цвеќе.jpg?fit=477%2C414https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Швалерско-цвеќе.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморСтрипИ тогаш тој го зема цвеќето и ...  Смеј се секој ден
loading...