Возбудлива акција која мора да ја погледнете! Со откачена смисла за хумор, карактеристична за извонредниот Китано!Се надеваме дека ќе ви се допадне.

Такешис - Трејлер! Филм од култниот Јапонски режисер и глумец Такеши Китано!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-113.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/maxresdefault-113.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмТрејлер,Филмhttp://www.youtube.com/watch?v=QxQKkQUHVd8 Возбудлива акција која мора да ја погледнете! Со откачена смисла за хумор, карактеристична за извонредниот Китано!Се надеваме дека ќе ви се допадне.Смеј се секој ден
loading...