На почетокот започна бавно ама потоа работите се променија и гледачите останаа со подзинати усти! Што направи бабата што толку ги воодушеви присутните?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Baba-Tanc.jpg?fit=427%2C240https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Baba-Tanc.jpg?resize=105%2C70AleksandarТВТВНа почетокот започна бавно ама потоа работите се променија и гледачите останаа со подзинати усти! Што направи бабата што толку ги воодушеви присутните? https://www.youtube.com/watch?v=nidDR8JRR-4Смеј се секој ден
loading...