Скраја да е! После не чинеле политичарите како Гадафи и другите кај кои имаше ред и благосостојба!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Taharush.jpg?fit=320%2C180https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Taharush.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалСкраја да е! После не чинеле политичарите како Гадафи и другите кај кои имаше ред и благосостојба! https://www.youtube.com/watch?v=vrChUKgypXwСмеј се секој ден
loading...