Една од најдобрите сцени од извонредниот филм Јип Ман 3!

А еве го и трејлерот

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tajson-JIPman.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tajson-JIPman.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмТепачка,Трејлер,ФилмЕдна од најдобрите сцени од извонредниот филм Јип Ман 3! https://www.youtube.com/watch?v=E6umG3GwMZc А еве го и трејлерот https://www.youtube.com/watch?v=yo7z8c87EggСмеј се секој ден
loading...