Дали храбриот пилот кој се бори со страничниот ветар при слетувањето ќе успее да го приземји авионот безбедно? Погледнете и ќе дознаете!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Avion-vetar-sletuvanje-praga.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Avion-vetar-sletuvanje-praga.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалАвиониДали храбриот пилот кој се бори со страничниот ветар при слетувањето ќе успее да го приземји авионот безбедно? Погледнете и ќе дознаете! https://www.youtube.com/watch?v=trrUkKUyhl4Смеј се секој ден
loading...