Секоја Чест 2-3 секунди пред да се случи несреќата му најави на возачот дека може да има судар и благодарение на тоа тој навреме си закочи. Погледнете!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tesla-Avto-kocnica.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tesla-Avto-kocnica.jpg?resize=120%2C70AleksandarРиалСекоја Чест 2-3 секунди пред да се случи несреќата му најави на возачот дека може да има судар и благодарение на тоа тој навреме си закочи. Погледнете! https://www.youtube.com/watch?v=eWDYa9kpqrcСмеј се секој ден
loading...