Ама ова мрежа во големина на фудбалско игралиште треба да го спаси. И шо велите ќе ја погоди ли мрежава од толкава височина?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Padobranec.jpg?fit=718%2C899https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Padobranec.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортСпортАма ова мрежа во големина на фудбалско игралиште треба да го спаси. И шо велите ќе ја погоди ли мрежава од толкава височина? https://www.youtube.com/watch?v=nVQKW6qV3fAСмеј се секој ден
loading...