Момент на вистината. Дали имаш љубовница? МОЛАМ!

Maz-zena-doverba

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Maz-zena-doverba.jpg?fit=539%2C495https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Maz-zena-doverba.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморХуморМомент на вистината. Дали имаш љубовница? МОЛАМ!  Смеј се секој ден
loading...