Се чини дека ние како деца во многу понормални услови растевме отколку денешниве деца опкружени со целата денешна технологија и еден куп пороци. Шо велите вие за тоа?

Jugoslavija-Pionerka

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Jugoslavija-Pionerka.jpg?fit=480%2C640https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Jugoslavija-Pionerka.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈ,ТитоСе чини дека ние како деца во многу понормални услови растевме отколку денешниве деца опкружени со целата денешна технологија и еден куп пороци. Шо велите вие за тоа?Смеј се секој ден
loading...