Па сеа вие видете како политичар бил Браворот?

Tito-Hruscov

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tito-Hruscov.jpg?fit=473%2C350https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tito-Hruscov.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈ,ТитоПа сеа вие видете како политичар бил Браворот?  Смеј се секој ден
loading...