Рака на срце не беше од Белчиште туку од Феенорд од Оландија ама вакво голиште од 40 метри многу ретко се гледа! Тејк а лук!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Feenord-gol-40metri.jpg?fit=427%2C240https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Feenord-gol-40metri.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалРака на срце не беше од Белчиште туку од Феенорд од Оландија ама вакво голиште од 40 метри многу ретко се гледа! Тејк а лук! https://www.youtube.com/watch?v=QWIqu5p4kD8Смеј се секој ден
loading...