Што е тој во реченицата?

Тој е …

Педер

 

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Педер.jpg?fit=530%2C510https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Педер.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморVicovi,ХуморШто е тој во реченицата? Тој е ...    Смеј се секој ден
loading...