Трпана и Фудбалот (Виц)

Трпана и расправа на пријателка:
— Најубавите моменти во животот ми се врзани со фудбалот.
— Одиш ли на утакмици?
— Трпе оде, јас одам кај комшијата…

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/12310.jpg?fit=412%2C250https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/12310.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицТрпана и Фудбалот (Виц) Трпана и расправа на пријателка: --- Најубавите моменти во животот ми се врзани со фудбалот. --- Одиш ли на утакмици? --- Трпе оде, јас одам кај комшијата...Смеј се секој ден
loading...