Трпе,Трајчо и Другарството (Виц)

Трпе му се жале на Трајчо:
— А бе денеска немало прави пријатели!
— Зошто?
— Вчера на Ристо му побарав 100 евра, и замисли, педер не ми дади.
— Сакам со време да те предупредам, дека и јас сум педер!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-Trajco.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Vic-Trajco.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицТрпе,Трајчо и Другарството (Виц) Трпе му се жале на Трајчо: --- А бе денеска немало прави пријатели! --- Зошто? --- Вчера на Ристо му побарав 100 евра, и замисли, педер не ми дади. --- Сакам со време да те предупредам, дека и јас сум педер!Смеј се секој ден
loading...