Трпе и вика на Трпана:
-Ајде жено дојди во спална.
-Чекај бе Трпе не е интересно вака,оди во купатило пушти го тушот да тече исто како да врне дожд-романтика.
Го пуштил Трпе тушот и навалил пак на жена му,а таа:
-Трпе душо оди пушти го вентилаторот да врти, исто како ветер да дува-романтика душо.
Трпе јаден го пуштил и вентилаторот демек дува ветер и пак отишол кај жена му,а таа:
-Трпе пушти ја и машината за перење демек громови удираат.
Трпе и ја пуштил и машината за перење-громовите и седнал и си запалил цигара,а Трпана викнала:
-Ајде Трпе што направи дојди.
-Трпано моја на кого му е до секс на ова невреме.

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Trpe-Trpana.jpg?fit=940%2C469https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Trpe-Trpana.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицТрпе и вика на Трпана: -Ајде жено дојди во спална. -Чекај бе Трпе не е интересно вака,оди во купатило пушти го тушот да тече исто како да врне дожд-романтика. Го пуштил Трпе тушот и навалил пак на жена му,а таа: -Трпе душо оди пушти го вентилаторот да врти, исто како ветер да дува-романтика...Смеј се секој ден
loading...